Hozzávalók:
4 csomag cukrozott gesztenyemassza
25 dkg vaj
20 dkg porcukor
sok rum
tortabevonó étcsokoládé
A gesztenyemasszát rummal formázható állagúra keverjük.
Túl lágy ne legyen, mert akkor nem lehet feltekerni!
Megnedvesített konyharuhán téglalap alakot formázunk belőle.
(Nedves kézzel vagy kanállal.)
Túlságosan ne nyomkodjuk bele a konyharuhába,
mert beleragad és akkor nem tudjuk szépen feltekerni!
A nagyon puha vajat habosra összekeverjük a porcukorral és a rummal.
Egyáltalán ne legyenek benne kis vajdarabok!
A gesztenyére kenjük. Úgy, mintha bejglit készítenénk.
A nedves konyharuha segítségével feltekerjük.
Tortabevonóval bevonjuk.
Hűtőszekrénybe tesszük pár órára.
Jó étvágyat kívánok!
Szeretettel: Szabóka
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése